Hozzávalók:
- egy negyed káposzta
- 1 paprika
- egy fél hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek olíva olaj
- fél citrom leve
- 1 tk méz
- só
- bors
- petrezselyemzöld
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj19-gIP1TsFw6vtiILdSXJewYiNUMqMjK9HZoSbkVMOzL4BIR8zcoaYxgi7kMPtnCmKSTag6XvBfHufjw28tTa7d7W6cfBVhsAq9vDYj5MwLgkxwDtfF9kHqL7hSDUZHAZwpxqjSZ64-Ki/s320/IMG_20130425_141954.jpg)
A káposztát, a hagymát és a paprikát hajszálvékonyra felvágtam. Egy külön kis tálban kevertem össze a pépesített fokhagymát a citromlével, a mézzel és az olajjal. Ráöntöttem a julienre vágott zöldségre és jól elkevertem, hogy mindenhova jusson belőle. Sóval, borssal és apróra vágott petrezselyemmel ízesítettem. Miután minden komponens a tálba került, fél órára a fagyasztóba tettem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése