Először úgy döntöttem, hogy kis olajon pirítok pár hagymaszeletet, és azt dobom rá a krumplira, de menet közben (a hagymát kavargatva) úgy döntöttem, inkább kis hagymás krumplit ennék. Az ugye nem egy nagy kunszt, ha a hagyma már jól átpirult, mehet rá kis pirospaprika, és összedobom a krumplival.
Ám volt otthon chili paprika por (nemrég kedvesem isteni chilis csokis piskótát sütött), és a hagymára ebből szórtam. A krumplival összekutyultam az egészet, és indulhatott is a poci felé vezető úton.
Egyrészt jól esett, mert alapból is szeretem a hagymás krumplit, de a pikáns chilis hagymával egyáltalán nem a hagyományos ízvilág.
És miután elfogyott, készítettem egy újabb adagot a maradék krumpliból.
... és az is igen gyorsan elfogyott.. a jobb benne a hagyma volt..mmm..
VálaszTörlés