Az elkészítése nem kíván nagy szaktudást, a lényeg az alapanyagokon műlik.
Én felhasználtam hozzá:
- 4 répát
- 1 karfiolt
- 3 krumplit
- egy kis darab póréhagymát
- borsókonzervet
- csigatésztát
- vegetát
- egy maréknyipetrezselyemzöldet
- olajat
Kis olajon a felaprított hagymát, répát és krumplit picit megizzasztottam, majd hozzáadtam a rózsákra szedett karfiolt és felöntöttem vízzel. Bőségesen ízesítettem vegetával, megszórtam petrezselyemzölddel. Mielőtt forrni kezdett volna, hozzáadtam a csigatésztát és hagytam, hogy minden alkotóeleme jó puhára főjjön. Mielőtt lezártam volna pár kanál borsókonzervet is belecsempésztem, és pár percig még hagytam bugyogni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése