Azt már napközben kiagyaltam, hogy összeboronálom a kókuszt meg a krumplit.
Szokásomhoz híven minden alapanyagot bekészítettem és nekiláttam.
A krumplit megfosztottam a héjától, sós vízben addig főztem, amíg már puhulni kezdett. Közben a paradicsomokat felszeleteltem, egy kis edényben összerottyantottam, ízesítettem sóval és bazsalikommal.
A fokhagymát meg a leszűrt krumplit adagonként megpirítottam kis olajon. A legvégén fűszereztem. Szórtam rá kókuszt bőségesen, őrölt chillit, sót.
A ma esti vacsi a fura ízpárosítás ellenére nagyon jó döntésnek bizonyult.
Felhasználtam hozzá: krumplit, fokhagymát, 3 közepes paradicsomot, kis olajat, sót, kókuszt, fűszereket.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése