2013. augusztus 7., szerda

Hagymás krumpli kukoricafasírttal

Egyik délután azon gondolkodtam, hogy főzni kellene valamit, de mikor körülnéztem a kamrában, konstatáltam, hogy nem sok mindenből lehet választani.
Kukorica konzervből volt bőven, így kis ötletelés után a kukoricafasírt mellett döntöttem.
Gyorsan felpakoltam a krumplit főni, addig meg összekevertem a fasírt hozzávalóit. A hagymás krumplit annak rendje és módja szerint elkészítettem, majd fasírt hozzávalóit összekevertem és az alapból evőkanállal kis gombócokat szaggattam és olajban pár perc alatt kisütöttem.

Hozzávalók:
  • 2 doboz kukoricakonzerv
  • 2 tojás
  • 1 ek olaj
  • 10 dkg liszt
  • fél mokkáskanál sütőpor
  • 1 gerezd fokhagyma
  • bors

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése