Fogtam két nagyobb almát, levágtam a kalapját, és kikanalaztam a belsejét. Betettem a sütőbe. Mialatt az alma odabent szaunázott, őszibarackot, sárga- és görögdinnyét vagdostam egy öblös tálba, majd botmixerrel pépesítettem (a botmixer miatt kellett az öblös tál, hogy ne fröcsögjön mindenfele a gyümölcslé).
A pépre szórtam egy kevés cukrot (muszáj volt kicsit bűnözni az íze miatt, de valószínűleg anélkül is finom), őrölt fahéjat is jó bőségesen, és jól elkavartam a gyümölcspürével, amit betettem pár percre a hűtőbe. Közben az almáim is megpuhultak, így csak az alma belsejébe kanalaztam a hideg fahéjas gyümölcspépet és belenyomtam az alma kalapját.
Nem lett nagy adag, tekintettel a diétára, de a fahéjas, hideg gyümölcspéppel töltött alma telitalálat volt. Mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy két perc alatt elfogyott.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése