Először két hagymát, 3 kisebb paradicsomot, pár szem gombát és 1 kis kaliforniai paprikát aprítottam fel. Ezalatt a krumpli sós vízben puhult. A hagymát kis vajon, kis serpenyőben megrotyogtattam, hozzáadtam a paprikát és a legvégén a paradicsomot. Hagytam jól szétfőni, közben ízesítettem sóval, borssal és petrezselyemmel. Mikor elkészült félretettem. A krumplit leszűrtem, kis tejjel átnyomkodtam és megszórtam bőségesen szezámmaggal. Majd jól átpasszíroztam még egyszer.
Egy tepsibe olajat öntöttem és párizsi szeletekkel telepakoltam. A szeletek közepére szedtem a zöldségből és megszórtam sajttal. Körülbelül 15 percre a sütőbe tettem.
Ennyi. Hát nem egyszerű?
Készült:
- 2 fej vöröshagymából
- 3 kisebb paradicsomból
- 1 mini kaliforniai paprikából
- pár szem gombából (kb. 5-6 db.)
- 6-7 szelet párizsiból
- 7-8 nagyobb krumpliból
- kis tejjel
- szezámmaggal
- kis reszelt sajttal
- sóval
- borssal
- petrezselyemmel
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése